Loading...
Geofcon2017-08-29T09:58:24+03:00

GEOFCON on maatutkamenetelmän soveltamiseen ja maatutka-avusteisiin tutkimuksiin erikoistunut yritys, joka on perustettu 2013. Meillä on kattavasti kokemusta erityyppisistä, sekä tunneleissa että maanpinnalla suoritettavista maatutkatutkimuksista.

Yrityksemme innovatiivisuus ja joustavuus takaavat erityyppisten, poikkeavienkin, tutkimusten suorittamisen haastavissakin olosuhteissa. Pyrimme räätälöimään asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ja ratkaisuhakuisen tutkimuskokonaisuuden. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös laaja valikoima muita geofysiikan ja maanmittausalan tutkimuksia sekä näytteenottopalveluita.

Palvelukonseptimme, josta voit tilata myös osia, sisältää tutkimuksen suunnittelun, mittausten toteuttamisen, aineiston käsittelyn, aineiston analysoinnin ja raportoinnin sekä asiakaan huolellisen perehdyttämisen tutkimuksen tuloksiin.

Kuulemme mielellämme asiakkaidemme ajatuksia tutkimustarpeistaan sekä kohtaamistaan haasteista, ja pyrimme etsimään niihin täsmällisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja.